Valikoimamme kattaa niin perinteiset prosciuttot, salamit ja tuoremakkarat kuin erikoisuudetkin kuten fenkoli- ja villisikasalamit.

Italialainen leikkele on lisäaineeton täyslihatuote. Perusvalikoimastamme löytyvät salamit, pepperonit ja prosciuttot siivutettuna, tankoina tai kokonaisina kinkkuina. Niiden lisäksi valikoimassamme on erikoisleikkeleitä, kuten villisikasalamia, tryffelisalamia, calabrialaista ‘nduja-makkaralevitettä, tuoremakkaroita, speckiä ja bresaolaa. Valikoimastamme löydät erikoisuuksia ympäri Italiaa, esimerkiksi Toscanasta ja Calabriasta.

IBIS on moderni italialainen lihatalo, joka takaa meille standardituotteiden laadun ja saatavuuden. Erikoisleikkelevalikoimaamme täydentävät pienet, paikalliset valmistajat eri puolilta Italiaa.

Yhdistelemällä leikkele-, juusto- ja vihannesvalikoimamme tuotteita saat aidon italialaisen antipaston vaivattomasti, joko kotona tai ravintolassa tarjottavaksi. Ideoimme mielellämme kanssanne myös uusia buffet- ja à la carte -yhdistelmiä. Tuotteita löytyy niin suurtalous- kuin kuluttajapakkauksissa.

Top