Laajasta säilykevalikoimastamme asiakkaat löytävät raaka-aineet niin buffet pöytiin kuin à la carte -alku- ja pääruokiin sekä pizzoihin.

Sadonkorjuun aikaan säilötyt vihannekset ovat pääsääntöisesti parempia kuin sesongin ulkopuolella hankitut tuoretuotteet. Italialaiset säilykkeet saavat makunsa Välimeren auringosta ja niissä käytetään vain harvoin säilöntäaineita. Valikoimamme perustuu kahden suuren säilykevalmistajan, Vianderin ja Grecin, laajaan tarjontaan. Tuotteita löytyy yhteensä yli 2000 vaihtoehtoa. 

Näistä Greci on Italian suurin tomaattivalmistaja. Markkinoilla olevissa säilykkeissä on valtavasti eroja, eikä italialainen tuotemerkki välttämättä takaa raaka-aineiden italialaista alkuperää. Me takaamme. Olipa kyse tomaatista, artisokasta tai oliiveista, käymme toteamassa laadun paikan päällä.

Laajasta säilykevalikoimastamme HoReCa-asiakkaat löytävät raaka-aineet buffet pöytiin, à la carte -alku- ja pääruokiin sekä pizzoihin.

Tuoteformaatteja ovat tölkki, foliopussi, lasipurkki ja dyno. Toimitamme teollisia tuotteita yhä kasvavassa määrin myös vähittäiskaupan tarpeisiin, joko luotettavina suoratoimituksina tai Keskon kautta koko Suomeen jaeltuna. Säilykkeet-tuoteryhmämme käsittää vihannekset (grillatut / öljyssä / omassa liemessä), kalatuotteet, tomaatit, tahnat, oliivit, majoneesit ja erilaiset liemet. Toimitamme asiakkaillemme myös erilaisia kausi- ja erikoistuotteita sekä artesaaniaarteita (tryffelit) esimerkiksi liikelahjatarkoituksiin.

Top