Santomè Prosecco Rosè

Pinkki kuohuva Rosé Prosecco on tämän kevään ja kesän trendikkäin juoma. Proseccon ystävien pitkä odotus palkittiin, kun ensimmäiset Rosé Proseccot tuotiin markkinoille vuoden 2020 puolella. Proseccon suosio on ollut viime vuosina huimaa. Ennustamme myös Rosé -versiolle kovaa kysyntää – mikä sopisikaan paremmin kevään ja kesän juhlistamiseen kuin tämä pirteä kuohuviini.

Yksi Monditalyn viinintuottajista, Tenuta Santomè, on lanseerannut oman versionsa ja tuomme sen nyt Suomen markkinoille. Santomèn viinitalo sijaitsee Trevison maakunnassa, Venetossa – jokien, kulttuurikohteiden, vehreiden tasankojen ja arvostettujen viinien alueella, jota kutsutaan myös nimellä Venetsian puutarha. Maailmankuulua kuohuviiniä, Proseccoa, tuotetaan DOCG- ja DOC-luokitelluilla alueilla: Trevison tasangoilla sekä Conegliano Valdobbiadenen ja Colli Asolanin lumoavilla rinteillä. Santomèn viinitalo panostaa vastuullisuuteen ja maaperän suojelemiseen monin tavoin, kuten hyödyntämällä aurinkopaneeleita, vähentämällä synteettisten kemikaalien käytön minimiin ja suosimalla sen sijaan torjunnassa mahdollisimman paljon luonnollisia aineita. Tunnustuksena tästä heillä on kansallinen SQNPI-kestävän viljelyn sertifiointi. 

Santomèn Prosecco Rosè on kuiva, uuden tyylin Prosecco. Santomè tuottaa Glera- ja Pinot Nero -rypäleet tähän Proseccoon 24 hehtaarin Grave di Papadopoli -tarhoillaan, jotka sijaitsevat Piave -joen muodostaman saaren keskellä. Ihanteellinen maaperä tuo esiin Proseccon tärkeimmät ominaisuudet – hedelmäisen tuoksun, raikkauden ja tasapainoisen maun. Santomèn Rosé Prosecco on raikkaan punamarjainen, sitruksinen ja tyylikäs.

Alkon tilausvalikoimassa 1.4.2021. Tilattavissa heti suoraan meiltä. Ota yhteyttä myyntiimme tästä.

 

Top