Monditaly Finland Oy tuo maahan, myy ja markkinoi laadukkaita elintarvikkeita sekä raaka-aineita Etelä-Euroopasta. Rakennamme ruokakulttuuria tekemällä elintarvikkeista elämyksiä ja etsimällä maailmalta parhaaksi katsomiamme makuja. Autamme asiakkaitamme nousemaan seuraavalle tasolle keittiössä ja rakennamme ruokakaupoista, ravintoloista ja niiden yhdistelmistä maailmoja, jotka inspiroivat ihmisiä. Kaiken voi tehdä paremmin ja niin myös kannattaa tehdä. Hyvän seurauksena syntyy arvoa sekä tekijöille että ravintolan ja kaupan asiakkaille.

Palvelemme HoReCa-sektoria ja vähittäiskauppaa laajalla, noin 3000 artikkelin valikoimalla kuiva- ja tuoretuotteita, joista noin 1000 on saatavilla välittömästi. HoReCa-asiakkaamme arvostavat mm. laadukkaita puolivalmisteita, delituotteita sekä jälkiruokia. Esimerkkejä tuotteistamme ovat säilykkeet buffetpöytiin ja alkupaloihin, leikkeleet, juustot, tahnat, pastat, jauhot sekä oliiviöljyt. Vähittäiskaupan puolella maahantuomiamme tuotteita, kuten Molino Pasinin jauhoja, Fini Modenan tuorepastoja ja Ibiksen leikkeleitä on myynnissä K-ryhmässä ja panostamme elintarvikemyynnin kasvattamiseen vahvan HoReCa-puolen osaamisen lisäksi. Vähittäiskauppa ja HoReCa-asiakkuuskumppanuudet yhdistyvät myös toimiessamme valmistuttajan roolissa brändätyille elintarvikkeille, joista yksi esimerkki ovat ravintola Fat Lizardin omat tuotteet.

Tuotepuolen lisäksi toteutamme päivittäistavarakaupoille, kahviloille ja ravintoloille ainutlaatuisia, räätälöityjä tila- ja palvelukonsepteja sekä design-ratkaisuja. Olemme toteuttaneet suunnitteluprojekteja yhteistyössä mm. Keskon kauppojen kanssa. Jo valmistuneista projekteista nostettakoon esiin K-Citymarket Järvenpää, josta tunnustuksena on kaupan saama, IGD:n myöntämä maailman parhaan ruokakaupan titteli. Kaikki toki lähtee aina yrittäjän visiosta ja yksilöllisistä tarpeista, joiden konkretisoitumisessa käytännöksi olemme mielellämme avuksi. Kumppaninamme toimii italialainen suunnittelutoimisto AFA Arredamenti, jolla on yli 50 vuoden kokemus tilasuunnittelusta ja toteutuksista eri projektien ja toimialojen parissa ympäri maailman.