Yksi Monditalyn vahvoista osaamisalueista on ravintolakonseptien ja ruokalistojen suunnittelu. Voimme olla apuna yrityksille esimerkiksi konseptin terävöittämisessä, ruokalajien raaka-aine-ehdotuksissa sekä uudistusten ja tilojen suunnittelussa. Kaikkea tekemistämme ohjaa elämyksellisyys ja intohimo parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. 

Viimeisimpänä esimerkkinä tästä on mielenkiintoinen projekti, Hilton Strand-hotellissa sijaitsevan BRO-ravintolan uudistus. Olemme iloisia mahdollisuudesta toimia yhteistyökumppanina BRO’n konseptin, menun ja annosten raaka-aineiden suunnittelussa, josta meiltä löytyy laaja osaaminen lukuisten gourmet-pizzerioiden taustalla toimimisen kautta. 

BRO sijaitsee Helsingin Hakaniemessä, sillan kupeessa, johon sen nimikin ruotsalaisittain viittaa. Uutta BRO-ravintolaa kuvataan seuraavasti:  “BRO on silta herkulliseen italialaiseen ruokaan keihäänkärkenään ohut ja rapeapohjainen roomalaistyyppinen pizza, jota myös on mahdollista tilata mukaan. Italialaisella intohimolla ja suomalaisella sydämellä valmistetut ruoat yhdistävät Italian alueelliset erot ja laadukkaat raaka-aineet kotimaasta ja Italiasta helsinkiläisellä twistillä.” 

BRO on myös Suomen ensimmäinen pizzorante-ravintola. Pizzojen lisäksi BRO tarjoaa muitakin italialaisen keittiön herkkuja, kuten monipuolisia antipastoja, gnoccheja ja herkullisia jälkiruokia. ”Haluamme luoda sillan Italiaan tarjoamalla sieltä monipuolisia makuja. Yhteistyössä Monditalyn kanssa löysimme elämykseen sopivat laadukkaat raaka-aineet sekä tavan toimia,” kertoo hotellinjohtaja Jani Jernström.

Uskomme, että kiinnostuneita asiakkaita löytyy hotelliasukkaiden lisäksi ehdottomasti myös lähialueilta. Toivotamme BRO’lle paljon menestystä tulevaan! 

Top