Elintarvike ja ravintola ovat sanoja, jotka kertovat suomalaisten suhtautumisesta ruokaan. Vähän kärjistäen se menee niin, että suomalainen syö elääkseen, kun italialainen elää syödäkseen.

Monditaly on suomalainen palveluyritys, jonka juuret ovat italialaisessa kulttuurissa. Yrityksen perustaja, Gianpaolo Rinetti, on italialainen insinööri. Ehkä juuri siksi hän on Suomessa kuin kotonaan, mutta erojakin siis on. Italiassa insinöörimäinen suhtautuminen ruokaan ei tarkoita ruokaympyröitä, ravintoarvoja tai nälän siirtämistä, vaan pitkiä illallisia ja yksinkertaisista ja siksi laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa perheen ja ystävien ympäröimänä.

Ruokaan ja viiniin liittyvän elämänkoulunsa Rinetti kävi Italian maaseudulla, Piemontessa. Isoisä oli leipuri ja isoäiti oli italialainen isoäiti ja ravintoloitsija. Isoisänsä opissa Paolo oppi tuorepastan- ja taikinanteon salat alle kouluikäisenä ja isän puolen isovanhempien maatilalla viinin, tomaattien ja monien muiden raaka-aineiden alkutuotannon.

Monditalyn missiona ei ole tehdä suomalaisesta keittiöstä italialaista, vaan muuttaa suhtautumistamme ruokaan ja ruokailuun. Olemme asiakkaillemme enemmän kuin hovihankkija. Ruoka- ja juomatuotteiden ympärille rakennettu palvelukokonaisuus ulottuu puhtaista raaka-aineista valmiiseen annokseen ja esillepanoon, loppuasiakkaan kokemukseen.

Asiakkaitamme yhdistää intohimo ruokaan ja halu tarjota parempaa. Me tunnemme trendit ja huolehdimme kaikesta muusta.

Top