LUKUISAT PASTA- JA RIISILAADUT ITALIASTA

Laadukas pasta syntyy laadukkaista jauhoista. Kuivapastatoimittajamme tapauksessa ne tulevat omasta myllystä, tehdasta ympäröiviltä pelloilta ympäristöystävällisesti tuotettuina. Pastificio Temporin, toinen pastatoimittajamme, on juuriltaan perinteinen perheyritys, joka sijaitsee Veronassa. Varastovalikoimassamme on parikymmentä erilaista pastaa. Moni kuvittelee tuntevansa pastalaadut, mutta harva tietää, että todellisuudessa niitä on satoja. Yhä edelleen mekin löydämme matkoiltamme uusia. Pastalla on helppo erottua ja sama pätee riisiin. Italia on Euroopan suurin riisintuottaja, ja laadukas risottoriisi on yksi valikoimamme kulmakivistä. Risottoriisiä on saatavilla Arborio-, Carnaroli- ja Vialone -laaduissa. Toimitamme sen oikeaoppisesti kangassäkeissä.

Tuorepasta

Italian pohjoisosista kotoisin oleva, proteiinipitoinen ja täyttävä tuorepasta valmistetaan yksinkertaisista, mutta laadukkaista raaka-aineista: italialaisista semolina-vehnäjauhoista ja kananmunista. Saatavana eri muotoisena, täytteellä tai ilman, sekä HoReCa- että vähittäiskauppakoossa.

Kysy lisää

Kuivapasta

Valikoimastamme löytyy niin perheyritysten intohimolla modernein menetelmin valmistamia perinteisiä pastoja kuin uusiutuvan energian avulla valmistettua pastaa. Saatavilla on ympäristöystävällisesti valmistettua pastaa myös erikoisjyvistä kuten kvinoasta. Uusiutuvan energian lisäksi tuotannossa pyritään rajoittamaan hiilidioksidipäästöjä mahdollisimman paljon.

Kysy lisää

Riisit

Suosituimmat riisilaadut on kehitetty erityisesti risottoa varten ja ne keitetään al denteksi. Arborio on lyhyt riisilajike, joka imee itseensä makua ja nestettä pitäen silti hyvin muotonsa. Arborio tulee Po-joen laakson alueelta. Carnaroli taas on keskikokoinen, pullean muotoinen riisilajike, joka sisältää hieman enemmän tärkkelystä. Sen koostumus pysyy myös napakkana keitettäessä.

Kysy lisää
Top