Aiemmin vain ammattilaiskäytössä olleet jauhot ensimmäistä kertaa kuluttajille. Monditaly Finland tuo italialaiset Molino Pasinin jauhot K-ruokakauppojen valikoimiin.

Italiassa hyvän pizzan salaisuus ei ole mikään salaisuus, vaan kaikki tietävät sen: pizzapohjan on oltava ensiluokkainen. Jotta pohjassa päästään tuolle ensiluokkaisen pohjan tasolle, on taikinakulhossa oltava oikeanlaiset jauhot. Laadukkaat, parhaista raaka-aineista valmistetut, italialaiset – yksinkertaisesti parhaat mahdolliset. Suomalainen perheyritys Monditaly Finland tuo nyt maahan Italiassa legendaarisen aseman saavuttaneet jauhot.

Molino Pasini on jauhoalan ammattilainen, jonka juuret vievät sadan vuoden taa. Erinomaisten jauhojen DNA:ta on tutkittu jo neljässä sukupolvessa, ja tulokset ovat sen mukaiset. Pasini ei valmista ainoastaan erinomaisia pizzajauhoja, vaan myös yrityksen vehnäjauhot ja taivaallisiin makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin tarkoitetut jauhot, ovat kaikki jauhojen aatelia.

“Yrityksemme filosofia on löytää maailmalta parhaat trendit, käsin poimia parhaat tuotteet ja tuoda ne Suomen markkinoille kuluttajien ja ravintoloiden käyttöön. Italialaiset juuret ja kontaktit ovat apunamme, ja meillä on myös ymmärrys ja tuntemus siitä, miten elintarvikkeet keittiössä toimivat, ja mitä niillä voidaan saada aikaan. Meille edelläkävijyys on tärkeää ja ruokatrendien tuominen Suomeen kunnia-asia. Löysimme Molino Pasinin jauhot, kun teimme Italiassa tutkimustyötä siitä, mitä tuotetta ammattilaiset suosivat. Halusimme löytää tuotteen, mikä soveltuisi ominaisuuksiltaan myös kotikokkien käyttöön”, Gianpaolo Rinetti, Monditalyn yrittäjä ja perustaja toteaa.

Hyvä jauhomaine on kiirinyt myös Suomessa. Molino Pasinin jauhot löytyvät nimittäin jo monien suomalaisten trendipitserioiden jauhohyllyltä. Esimerkiksi suursuosion ensitöikseen saavuttanut pitseria Via Tribunali Helsingissä, luottaa nimenomaan Pasinin jauhoihin. Italiassa jauhot ovat myös monien Michelin-tähtiä keränneiden kokkien käytössä.

“Olemme kokeilleet useita eri jauhoja, mutta Molino Pasinin tuote on ollut kirkkaasti paras. Leivontaominaisuus niissä on myös erinomainen, ja heidän jauhojen avulla pohjaan saa oikeanlaisen sitkon, joka on hyvän pizzakokemuksen kannalta ensiarvoisen tärkeää”,
ravintoloitsija Antto Melasniemi Suomen ensimmäisestä gourmet-pitseria Puttesista toteaa.

Leipominen on taas trendikästä

Leipominen on nousussa, ja jauhot pöllyävät yhä useammassa kotikeittiössä myös Suomessa. Kulhoissa vaivataan myös muuta kuin pitsataikinaa. Italialaiset ovat kuuluja myös makeista ja suolaisista leivonnaisistaan ja Molino Pasinilta löytyy myös oikeat tuotteet niiden
valmistamiseen. “Jauhojen kulutus on nousussa ja ihmiset kiinnittävät yhä enemmän myös tuotteiden laatuun huomiota. Kun kerran leivotaan, tehdään se sellaisilla raaka-aineilla, että lopputulos on paras mahdollinen. Ilolla autamme kuluttajia siinä”, Rinetti summaa.

Top