SAAMME KONSEPTIN TOIMIMAAN

Olemme kehittäneet monen asiakkaamme ruokatuotetta, menua ja sisustusta. Palvelumme alkaa viihtyisän ja toimivan tilan suunnittelusta ja ulottuu valmiiseen annokseen – loppuasiakkaan kokemukseen. Asiakkaitamme yhdistää intohimo ruokaan ja halu tarjota parempaa. Me huolehdimme kaikesta muusta ja autamme tekemään elintarvikkeista elämyksiä.

Tilasuunnittelu

Suunnittelemme elämyksellisiä ravintola- ja myymäläkonsepteja ja toteutamme ne avaimet käteen -periaatteella yhdessä luottokumppanimme, italialaisen AFA Arredamenti -sisustusarkkitehtitoimiston kanssa. Olipa kysymys esillepanosta, sisustusprojektista, palvelumuotoilusta tai koko konseptista, laitamme peliin kaiken osaamisemme. Ainoa vaatimus on yrittäjän oma intohimo ja sitoutuminen. Me vastaamme kaikesta muusta.

Konsultointi

Rakastamme hyvää ruokaa ja tiedämme mistä se syntyy. Paitsi tavarantoimittajana, palvelemme ammattikeittiöitä asiantuntijana, joka ottaa kantaa raaka-aineiden valintaan, reseptiikkaan ja annosten valmistamiseen. Olemme olleet kehittämässä monen kahvilan, ravintolan ja pizzerian reseptiikkaa ja viinilistaa. Palveluksessasi on keittiöalan ammattilainen ja oma italialainen sommelier. Voit kysyä meiltä myös erilaisia tasting- ja koulutustilaisuuksia.

Private label -tuotteet

Oletko miettinyt oman tuotteen kehittämistä? Luomme asiakkaillemme heidän toiveidensa mukaisia private label -tuotteita ja -tuotesarjoja, jotka sopivat vähittäiskauppajakeluun tai myyntiin esimerkiksi omaan ravintolaan. Olemme valmistuttaneet mm. erilaisia pizza kit -tyylisiä pakkauksia ja ravintolabrändin mukaisia tuotesarjoja.

Ota yhteyttä

Sovitaanko tapaaminen ja katsotaan mitä voimme tehdä yhdessä?

Ota yhteyttä
Top