MAAN LAAJIN PIZZAJAUHOVALIKOIMA

Tuomme maahan Molino Pasinin ja muiden valmistajien erinomaisia pizzajauhoja sekä muita erikoisjauhoja moniin eri käyttötarkoituksiin. Pasinin jauhot ovat käytössä useissa Michelin-tähtiä saaneissa ravintoloissa niin Italiassa kuin muuallakin. Hyvä jauhomaine on kiirinyt myös Suomessa – Pasinin jauhot ovat käytössä useissa gourmet-pizzerioissa. Kaikkia pizzajauhojamme yhdistää kaksi tärkeää ominaisuutta: helppo käytettävyys ja erinomainen lopputulos. Suurkeittiöitä palvelemme 10 kg ja 25 kg säkkikoolla ja vähittäiskaupoille toimitamme 1 kg jauhopusseja. Noin kymmenen erilaisen pizzajauhon valikoima on edelleen maan laajin. Niiden lisäksi meiltä löytyy leipomojauhoja, pastan valmistukseen tarkoitettua durumvehnää, pizzerioita varten kehitetty kuivahiiva sekä gluteenittomia vaihtoehtoja. Kauttamme on mahdollisuus saada jauhoja myös private label -tuotemerkillä.

Pizzajauhot

Monditalyn alkutaipaleella toimme Suomeen ensimmäiset oikeat ”00/R” -pizzajauhot. Kysymys on sitkosta. Aikanaan sen merkitystä jouduttiin selittämään, mutta nyt sitä osataan jo vaatia. Italialaisessa vehnässä on enemmän proteiinia ja gluteenia. Jauhoja on saatavilla eripituiseen kohotukseen ja eri tyyppisiin pizzoihin, kuten napolilaistyyppiseen pizzaan oma AVPN-sertifioitu jauhonsa. Spolvero -apujauholla estetään taikinan tarttuminen pöytätasoon ja pizzapohjasta saadaan kultainen, rapea ja tasainen.

LUE LISÄÄ

Leivontajauhot

Valikoimastamme löytyy Molino Pasinin ja muiden valmistajien erikoisjauhoja leipomoille ja konditorioille. Voidakseen tarjota parhaat mahdolliset jauhot eri tarkoituksiin Pasini on tehnyt yhteistyötä leipurimestarien ja kondiittorien kanssa. Tämän yhteistyön tuloksena syntyivät jauhot jokaiseen tarpeeseen lehtitaikinasta murotaikinaan, kakkuihin ja moneen muuhun.

Kysy lisää

Pastajauhot ja muut jauhot

Valikoimassamme on pastan valmistukseen tarkoitettua durumvehnää, niin leikattaville kuin täytettäville pastoille, suurkeittiöille ja vähittäiskaupalle suunnitellussa pakkauskoossa. Valikoimastamme löytyy myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

Kysy lisää
Top