Kattava valikoima italialaisia juustoja

Juustovalikoimamme kattaa koko maantieteellisen Italian. Mozzarellan, parmesaanin, pecorinon, gorgonzolan ja provolonen kaltaiset tuotteet muodostavat varastovalikoimamme rungon, mutta yli sadan tuotteen joukkoon mahtuu myös burratan ja Ubriacon, ”juopon juuston” kaltaisia erikoisuuksia. Valtaosa Suomessa myytävistä italialaisista erikoisjuustoista tulee maahan kauttamme. Edustamme Biraghin kaltaisia arvostettuja juustotaloja ja etsimme erikoisuuksia pieniltä, paikallisilta valmistajilta. Toisinaan lähdemme hakemaan sopivaa juustoa asiakkaamme toimeksiannosta. Italiassa on yli 300 EU:n alkuperäsuojattua juustolaatua!

Mozzarellat

Erilaiset mozzarellat ovat tähtituotteitamme ja valikoimassamme on niin tuoretta kuin pakastettuakin mozzarellaa.

LUE LISÄÄ

Kypsytetyt juustot

Kypsytetyt juustot ovat koostumukseltaan kovia ja sisältävät vähemmän nestettä. Niitä on kypsytetty pitkään ja juustoille on muodostunut kuori, joka jätetään käyttämättä. Kovat juustot sopivat sekä ruoanlaittoon että herkutteluun sellaisenaan. Esimerkkejä kypsytetyistä juustoistamme ovat Pecorino Romano DOP, Piave Mezzano DOP ja Provolone Piccante DOP. Yksi asiakkaidemme suosikeista on myös Italian markkinajohtaja, noin 12 kuukautta kypsytetty Gran Biraghi.

Kysy lisää

Pehmeät juustot

Pehmeät juustot ovat kypsyttämättömiä ja koostumukseltaan nestepitoisempia sekä kermaisempia. Maku vaihtelee suussasulavan miedosta voimakkaaseen. Tähän tuotekategoriaan kuuluvat Quartirolo Lombardo DOP, Taleggio DOP, ricotta, mascarpone ja gorgonzola.

Kysy lisää
Top