FIOR DI LATTE

Fior di Latte on italialaisesta lehmänmaidosta valmistettu tuoremozzarella, jonka maku on pehmeän mieto. Takaamme mozzarellan tuoreuden ottamalla tuotetta varastoon joka viikko Italiasta. Saatavana vedessä, kuutiona ilman vettä, ja myös pakastettuna versiona. Tuoreen Fior di Latten eri kokoja ovat mm. 10 g, 100 g, 200 g ja pieni kuutio 2 kg pussissa. Agerola-valmistustavalla tehty pakastemozzarella on pakastettu valmistuspäivänä, jolloin se lähtee myös asiakkaalle. Erityinen pakastustekniikka mahdollistaa sen, että tuotteen laatu on sama kuin juuri valmistetulla mozzarellalla. Käyttöikä alkaa vasta, kun tuote sulatetaan, eli mozzarella on lähes yhtä tuoretta kuin paikan päällä Napolissa. Saatavana niin 500 g koossa kuin valmiiksi Napolin tyyliin leikattuna kolmessa eri suikalekoossa.

<? the_title(); ?>

MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA DOP

Italialaisesta puhvelinmaidosta tehty mozzarella on maultaan hiukan voimakkaampaa kuin lehmänmaidosta tehty juusto. Mozzarella tulee tarkastetulta alueelta ja se on valmistettu vapaana laiduntavien eläinten maidosta. Puhvelinmaitomozzarellan eri kokoja ovat 50 g, 125 g ja 250 g.

<? the_title(); ?>

BURRATA

Burrata on pehmeää, kermamaista massaa sisältävä mozzarellajuusto. Sitä saapuu varastoomme säännöllisesti tilaustuotteena, joten voit luottaa burratamme tuoreuteen. Tuotetta on saatavana myös erikoisempana tryffeliversiona. Koot tässä juustossa ovat 250 g ja 125 g (burratine). 

<? the_title(); ?>

KUUTIOMOZZARELLA

Kuutiomozzarella on suunniteltu ammattilaiskäyttöön ja se soveltuu moneen. Valikoidut aineosat, valmistuksen korkeat laatustandardit ja erinomainen aito maku tekevät siitä ensiluokkaisen aineosan, jolla saat viimeistellyn maun niin pizzaan, uuniruokiin kuin suolaisiin piiraisiin. Lisäksi kuutioleikkauksensa ansiosta erityisen helppokäyttöinen. Tämä tuote on yksi asiakkaidemme kestosuosikeista.

<? the_title(); ?>

    HALUATKO LISÄTIETOJA?
    LÄHETÄ MEILLE VIESTI, NIIN OLEMME PIAN YHTEYDESSÄ.

    Top