PARHAAT LEIKKELEET ITALIASTA

Perusvalikoimastamme löytyvät salamit, pepperonit ja prosciuttot siivutettuna, tankoina tai kokonaisina kinkkuina. Näiden lisäksi valikoimassamme on erikoisleikkeleitä, kuten villisikasalamia, tryffelisalamia, fenkolisalamia, calabrialaista ‘nduja-levitettä, tuoremakkaroita, speckiä, bresaolaa ja pancettaa. Valikoimastamme löydät erikoisuuksia ympäri Italiaa, esimerkiksi Toscanasta ja Calabriasta. Ibis on moderni italialainen lihatalo, joka takaa meille standardituotteiden laadun ja saatavuuden. Erikoisleikkelevalikoimaamme täydentävät pienet, paikalliset valmistajat eri puolilta Italiaa. Yhdistelemällä leikkele-, juusto- ja vihannesvalikoimamme tuotteita saat aidon italialaisen antipaston vaivattomasti. Ideoimme mielellämme kanssanne myös uusia buffet- ja à la carte -yhdistelmiä. Tuotteita löytyy niin HoReCa- kuin kuluttajapakkauksissa.

Salamit ja kinkut

Valikoimamme kattaa erilaiset salamit ja kinkut kaikilta Italian eri alueilta. Salameista saatavana ovat esimerkiksi Milanon salami, Spianata Romana ja Calabra, Ventricina, Finocchiona sekä useita tulisia salameja. Kinkuista löytyvät San Daniele DOP, Prosciutto Cotto ja Coppa di Parma sekä monet muut. Näitä on saatavana eri tavoin leikattuina. Helppokäyttöisyytensä ansiosta yksi suosituimmista on mattone eli tiiliskiven muotoinen ilmakuivattu kinkku. Tuotteet on valmistettu 100 % italialaisesta lihasta.

LUE LISÄÄ

Siivutetut tuotteet

Siivutetut tuotteet ovat nopeita ja käteviä käyttää antipastoon ja pizzaan. Saat meiltä siivutettuna esimerkiksi prosciuttoa, salamia, pepperonia ja spianataa. Toimittajallamme Ibiksellä on yli 25 vuoden kokemus siivutettujen leikkeleiden tuotannosta, ja niiden laatu vastaa kokonaisia lihoja. Pakkauskokoja on saatavana useita riippuen käyttötarkoituksesta.

Kysy lisää

Tuoremakkarat

Tuoremakkara eli salsiccia on porsaanlihasta valmistettu ja usein voimakkaasti maustettu. Jokaisella Italian alueella on oma, tyypillinen makunsa tuoremakkarasta. Erilaisia mausteversioita ovat esimerkiksi fenkoli, chili ja anis. Salsiccia sopii monipuolisesti niin pääruoaksi, pizzan päälliseksi, pastakastikkeisiin kuin leiville.

Kysy lisää
Top