SALAMIT

Italian eri alueilla on omat erikoisuutensa salameissa. Valikoimassamme olevat salamit on valmistettu parhaista lihoista, mausteista ja yrteistä. Perinteisten salamien lisäksi saat meiltä monipuolisesti erikoissalameja, joita ovat muun muassa Finocchiona, perinteiseen Toscanan tyyliin valmistettu, fenkolinsiemeniä sisältävä suurirakeinen salami; peura- ja villisikasalami, tryffeli- ja barolosalami sekä valkosipulisalami. Osa näistä on saatavana myös valmiiksi siivutettuina.

<? the_title(); ?>

TULISET JA MAUSTETUT SALAMIT

Vahvempia makuja antipastolautasille ja pizzoihin. Tulisia salameja ovat Soppressa Calabrese, Ventricina, Spianata ja Salsiccia piccante. ’Nduja on Italian Calabriasta kotoisin oleva tulinen, levitettävä salami. Se on tullut tunnetuksi erityisesti pizzan päällysteenä, mutta sopii todella monipuolisesti erilaisiin ruokalajeihin, kuten pastakastikkeisiin, patoihin, alkupaloihin ja dippien mausteeksi.

<? the_title(); ?>

KYPSYTETYT LIHAT JA KINKUT

Tarjoamme parhaat ja laadukkaimmat kypsytetyt lihat Italian eri alueilta, jotka on käsitelty oikeaoppisesti kokeneiden lihamestarien toimesta. San Daniele on kinkkujen kuningas, jota toimittavat vain harvat ja valitut tuottajat suojellulla alueella. Muita tähän kategoriaan kuuluvia tuotteita ovat Prosciutto di Parma, tarkan ja hitaan kypsyttämisvaiheen läpikäyvä kinkku; Culatello di Zibello, ylellinen ja täysin käsityönä valmisteltu kinkku sekä Coppa di Parma, ikiaikaisilla metodeilla käsiteltävä erikoisuus. Kaikilla tuotteilla on DOP-sertifiointi.

<? the_title(); ?>

KEITTOKINKUT JA MORTADELLA

Keittokinkut vaihtelevat muodoiltaan ja ainesosiltaan. Ne valmistetaan Parman Bussetossa perinteisillä tavoilla ja säilöntään käytetään luonnollisia, kasvipohjaisia aineita. Kaikki keittokinkut ovat gluteenittomia ja polyfosfaattivapaita. Ne eivät myöskään sisällä laktoosia tai maitoproteiinia. Mortadella on kypsennetty, mieto leikkelemakkara. Mortadellatangosta voit leikata viipaleita tai kuutioita, jotka sopivat antipastoihin, pizzaan tai kastikkeisiin.

<? the_title(); ?>

    HALUATKO LISÄTIETOJA?
    LÄHETÄ MEILLE VIESTI, NIIN OLEMME PIAN YHTEYDESSÄ.

    Top