Oliiviöljyjen ja balsamicojen helmet

Hyvä oliiviöljy on Välimeren keittiön kulmakivi. Öljyjä maistellaan kuin viinejä, suurimmilla messuilla jopa 400 valmistajalta. Niiden joukosta etsimme helmiä, kun puhutaan erikoisemmista salaatti- ja mausteöljyistä. Vähintään yhtä ylpeitä olemme suurkeittiöille toimittamistamme paisto- ja keittiö-öljyistä, joiden alkuperän tunnemme, ja joiden hinta-laatusuhde hakee vertaistaan. Laaja valikoimamme oliiviöljyjä ja balsamicoja, 250 millilitran pulloista aina viiden litran astioihin, palvelee niin suurkeittiö- kuin vähittäiskauppa-asiakkaitakin. Balsamicoja toimitamme eri kypsyysasteissa, jopa 25 vuoden ikäisinä erikoistuotteina, jotka kruunaavat aidot Italian herkkujen maut.

Oliiviöljyt

Oliiviöljyjä on olemassa eri vahvuisina ja eri tarkoituksiin. Italialaisessa keittiössä oliiviöljyä käytetään lähes kaikkien ruokien viimeistelyyn. Laadukkaimmat oliiviöljyt ovat kylmäpuristettuja extra virgin -oliiviöljyjä, joita kaikki valikoimassamme olevat tuotteet ovat.

LUE LISÄÄ

Balsamicot ja viinietikat

Balsamicoa ja viinietikkaa käytetään italialaisessa keittiössä monipuolisesti tuomaan happamuutta ruokalajeihin. Aidolla Modenan balsamicolla on DOP-sertifiointi, ja se ei sisällä väri- tai lisäaineita.

Kysy lisää
Top