EXTRA VIRGIN- JA MUUT OLIIVIÖLJYT SUURKEITTIÖILLE

Suurkeittiölle tarkoitettuja oliiviöljyjä löytyy erilaisiin käyttötarkoituksiin isoissa ja taloudellisissa pakkauskoossa. Extra virgin -oliiviöljyjä voidaan käyttää ruoanvalmistuksessa, jossa käytetään matalaa lämpötilaa, jolloin sen hienostuneet aromit eivät kärsi. Parhaimmillaan extra virgin -oliiviöljyt ovat salaattikastikkeissa, majoneeseissa, sellaisenaan leipädippailussa ja ruoan viimeistelyssä. Tavalliset oliiviöljyt kestävät kuumuutta ja soveltuvat hyvin paistamiseen, grillaamiseen ja jopa friteeraamiseen.

<? the_title(); ?>

OLIIVIÖLJYT VIIMEISTELYYN

Ruokien viimeistelyyn tarkoitetuilla oliiviöljyillä voidaan luoda ruokaan erilaisia makuvivahteita. Perinteisimmistä oliiviöljyistä löytyy hedelmäisiä, makeita, mausteisia, täyteläisiä ja runsaan makuisia versioita. Enemmän makua kaipaaville on tarjolla valikoima erilaisia maustettuja oliiviöljyjä. Maustettuja oliiviöljyjä löytyy erilaisilla yrteillä, sitrushedelmillä, chilillä, valkosipulilla ja herkkutatilla maustettuina. Erikoisemman maun ystävät voivat valita esimerkiksi valkoisella tryffelillä maustetun extra virgin -oliiviöljyn.


<? the_title(); ?>

TAGGIASCA- JA RIVIERA-OLIIVIT

Taggiasca-oliivit ovat pienikokoisia, kivettömiä ja väriltään kirjavia. Oliivit on säilötty extra virgin -oliiviöljyyn aromaattisten yrttien kanssa. Oliivit sopivat ihanteellisesti sellaisenaan aperitiiviksi tai liha- ja kalaruokien seuraksi.

Riviera-oliivit ovat sekoitus pieniä, mustia ja täyteläisiä kivettömiä oliiveja oreganolla ja valkosipulilla maustetussa extra virgin -oliiviöljyssä. Oliiveja käytetään yleisesti sellaisenaan aperitiivina tai kastikkeiden, salaattien, pastojen sekä liha- tai kalaruokien aineosina.

<? the_title(); ?>

BELLA DI CERIGNOLA -OLIIVIT

Italialaiset Cerignola -oliivit ovat suuria verrattuna muihin oliivilajikkeisiin. Ne ovat väriltään vihreitä ja maultaan mietoja. Lajike on saanut nimensä Cerignola -kaupungin mukaan, joka sijaitsee Kaakkois-Italiassa Apulian maakunnassa.

<? the_title(); ?>

MAUSTETUT OLIIVIT

Maustetut oliivit ovat erivärisiä ja ne on marinoitu esimerkiksi chilillä, valkosipulilla, inkiväärillä tai aromaattisilla yrteillä, jotka syventävät kunkin oliivilajin tyypillistä makua. Ne sopivat hyvin esimerkiksi lihaa ja kalaa sisältäviin annoksiin, alkupaloista pääruokiin. Niillä saadaan myös salaatteihin helposti lisää vaihtelua ja maustetta.

<? the_title(); ?>

MAKEAT OLIIVIT

Valikoimamme makeat oliivit ovat isoja, pehmeitä ja mehukkaita. Mieto maku tekee niistä sopivia buffetpöytiin, antipastoihin, leikkelelautasille sekä cocktail-juomien lisukkeiksi.

<? the_title(); ?>

    HALUATKO LISÄTIETOJA?
    LÄHETÄ MEILLE VIESTI, NIIN OLEMME PIAN YHTEYDESSÄ.

    Top