PAKASTEET PIZZATAIKINASTA MOZZARELLAAN

Pakastevalikoimamme tähtituote on juureen leivottu pizzataikina, joka on saatavana eri kokoisina ”pullina” ja tarvittaessa myös asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä. Käsintehty pizzataikina tulee meille pieneltä valmistajalta Riminin lähistöltä. Kätevänä raakapakasteena se on autenttinen ja luultua yleisempi myös italialaisissa pizzerioissa. Toimitamme pakasteena myös mozzarella- ja burrata -juustoja, joiden säilyvyys  tuoretuotteina on lyhyt. Nykytekniikalla pakasteen koostumus säilyy yhtä hyvänä kuin sen käyttäisi tuoreena Napolissa. Valikoimastamme löytyy myös gluteeniton pizzapohja sekä raakapakastettuja leipomotuotteita, kuten focacciaa.

Focacciat

Rapean herkullinen focacciamme on aito, Italian Pugliassa sijaitsevassa Altamurassa valmistettu tuote. Altamuran kaupunki on kuuluisa leivästään, joka valmistetaan suojatun alkuperänimityksen saaneesta, korkealaatuisesta durumvehnäjauhosta. Leivän pintaan sivellään runsaasti oliiviöljyä ja se maustetaan merisuolalla ja yrteillä. Veropane -nimiseltä brändiltä tuleva focaccia sopii niin kahvilan vitriiniin kuin ravintolan lounas- tai lisukeleiväksi. Pakastettua ja esipaistettua tuotetta paistetaan vain kuusi minuuttia 170 °C asteessa. Täytevaihtoehtoja on kaksi: tomaatti-oliivi ja sipuli-rosmariini. Valikoimassa myös tavallinen focaccia ilman täytteitä.

Kysy lisää

Pizzapullat ja pakastepizzat

Pizzapullia käyttämällä varmistat, että pohjien laatu on aina tasainen. Valmiit pakastepizzat taas sopivat esimerkiksi kahviloille, jotka haluavat lisätä menuunsa pizzan helposti ja nopeasti. Pakastepizzoihin voit lisätä halutessasi omia täytteitä, jolloin saat niistä entistä maukkaampia.

Kysy lisää

Pakastemozzarella

Agerola-valmistustavalla tehty pakastemozzarella on pakastettu valmistuspäivänä, jolloin se lähtee myös asiakkaalle. Erityinen pakastustekniikka mahdollistaa sen, että tuotteen laatu on sama kuin juuri valmistetulla mozzarellalla. Käyttöikä alkaa vasta, kun tuote sulatetaan, eli mozzarella on lähes yhtä tuoretta kuin paikan päällä Napolissa. Saatavana niin 500 g koossa kuin valmiiksi Napolin tyyliin leikattuna kolmessa eri suikalekoossa. Tutustu myös tuoremozzarelloihimme täällä.

Kysy lisää

Leivonnaiset

Valikoimastamme löytyy italialaisen ja napolilaisen ruokakulttuurin suolaisia ja makeita erikoisuuksia kuten esimerkiksi aitoon taikinajuureen leivottuja croissantteja, perinteisiä napolilaisia ricotalla täytettyjä leivonnaisia, sfogliatelloja ja sulatettuina heti valmiita muffinsseja. Vaihtoehtoina on myös vegaanisia tuotteita.

Kysy lisää
Top