KOKONAISET KUORITUT TOMAATIT

Kokonaiset, kuoritut tomaatit on valmistettu tuoreista 100 % italialaisista tomaateista, jotka on kuorittu ja upotettu tomaattimehuun. Ne soveltuvat moneen, mutta etenkin erilaisiin kastikkeisiin, keittoihin ja pizzaan. Yksi suosituimmista tuotteista tässä kategoriassa on Gustarosso – kuorittu tomaatti, joita viljellään tietyillä tiloilla Etelä-Italiassa Apulian maakunnassa ja jonka siemenetkin tulevat Italiasta. Tomaatit kerätään juuri oikealla kypsyysasteella ja tämän mahdollistamiseksi viljelyolosuhteissa mitään ei jätetä sattuman varaan. Parhaita mahdollisia koneita käyttäen Gustarosso pystyy säilyttämään tomaatin tuoreuden myös purkkiin pakattuna. Saatavana myös San Marzano -tomaateista valmistettuna.

<? the_title(); ?>

TOMAATTIMURSKA

Tomaattimurska on pohja lukemattomille resepteille. Sitä käytetään niin yksinkertaisessa tomaattipastareseptissä tai lasagnessa kuin juhlissa tarjoiltavissa kastikkeissa sekä yhtenä tärkeimmistä aineosista pizzassa. Valikoimastamme löytyy niin karkeampaa kuin hienoa tomaattimurskaa ja näitä on saatavana foliopusseissa, tölkeissä tai 10 litran BIB -astioissa. Eräs suosituimmista tomaattimurskistamme on hieno tomaattimurska, joka on valmistettu kypsistä, kiinteistä ja ensiluokkaisista tomaateista. Sen maku on makean täyteläinen ja se soveltuu käyttöön sellaisenaan, kastikkaiden pohjaksi ja erinomaisesti pizzoille.

<? the_title(); ?>

PUOLIKUIVATUT JA KUIVATUT TOMAATIT

Satokaudella poimitut tomaatit ovat herkullisia myös kuivattuina. Valikoimastamme löytyy useamman toimittajan kuivattuja ja puolikuivattuja tomaatteja eri tavoin leikattuina niin öljyssä kuin marinoituna sekä kirsikkatomaatteja. Ne sopivat alkuruokiin, salaatteihin, pizzoihin ja bruschettoihin. Yksi suosituimmista tuotteista tässä kategoriassa on puolikuivatut tomaatit, jotka on kevyesti kuivattuja, neljään osaan leikattuja tomaatteja öljyssä aromaattisilla yrteillä maustettuna. Kevyt kuivaus säilyttää tomaattien mehevyyden ja makena raikkaan  maun.

<? the_title(); ?>

    HALUATKO LISÄTIETOJA?
    LÄHETÄ MEILLE VIESTI, NIIN OLEMME PIAN YHTEYDESSÄ.

    Top