MAKUJA VÄLIMEREN AURINGOSTA

Säilykkeet-tuoteryhmämme käsittää tomaatit, vihannekset (grillatut / öljyssä / omassa liemessä), oliivit, kalatuotteet, tahnat, majoneesit ja erilaiset liemet. Valikoimamme perustuu pääosin Vianderin, Grecin ja Gustarosson laajaan tarjontaan. Tuotteista löytyy yhteensä yli 2000 vaihtoehtoa. Laajasta säilykevalikoimastamme HoReCa-asiakkaat löytävät raaka-aineet buffetpöytiin, à la carte -alku- ja pääruokiin sekä pizzoihin. Tuoteformaatteja ovat tölkki, foliopussi, lasipurkki ja dyno.

Tomaatit

Tomaattitoimittajiemme tuotteet voidaan jäljittää läpi tuotantoketjun pellolta asiakkaalle asti.

LUE LISÄÄ

Oliivit

Oliivit ovat yksi Välimeren keittiön kulmakivistä. Terveellinen oliivi sopii niin ruoanlaittoon, pizzaan kuin alkupalana naposteluunkin. Meiltä saat erilajikkeiset oliivit, kuten Bella di Cerignola, Riviera ja Taggiasca.

LUE LISÄÄ

Vihannekset

Sadonkorjuun aikaan säilötyt vihannekset ovat pääsääntöisesti parempia kuin sesongin ulkopuolella hankitut tuoretuotteet. Italialaiset säilykkeet saavat makunsa Välimeren auringosta ja niissä käytetään vain harvoin säilöntäaineita. Käymme myös toteamassa laadun paikan päällä.

Kysy lisää

Kalatuotteet

Kalatuotteiden kategoriaan kuuluvat tonnikalat, sardellit ja anjovikset, jotka on säilötty erilaisiin öljyihin.

Kysy lisää

Tahnat

Tahnoilla saadaan tuotua makua erilaisiin ruokalajeihin. Valikoimassamme on esimerkiksi munakoiso-, oliivi ja paprikatahnaa. Tryffelillä maustettu sienitahna on myös yksi asiakkaidemme suosikeista.

Kysy lisää
Top